Recensies

"Gedegen onderzoek en gerichte behandeling, top persoon en werkt goed in het belang van het dier (als mijn hond even weg wilde lopen had ze daar ook begrip voor). Zeker een aanrader!"

- Debbie van Turnhout - Gruijters

"Super kundig en reëel! Mijn paarden zitten lekker in hun vel na de behandeling van Marly en mede dankzij de trainingsoefeningen die ze meegeeft kun je het zelf goed onderhouden."

- Annelou de Man

"Erg tevreden over Dierfysiotherapie Marly. Ze neemt alle tijd om je paard helemaal te bekijken en onderzoeken en geeft daarbij ook goede tips die je vervolgens in je training ook mee kunt nemen. Echt een complete behandeling!"

- Michelle Borm

"Marly is al enkele keren bij mijn pony geweest. De behandelingen verlopen rustig, ontspannen en uitgebreid. Marly neemt echt de tijd voor jouw en je dier. Iedere behandeling werd Lily van top tot teen bekeken en iedere keer na de behandeling voel ik meteen verschil in de fysieke en mentale gesteldheid van mijn pony. Daarnaast ken ik Marly gewoon al een hele poos en is het ook nog eens super gezellig als ze er is. Bedankt voor de top behandelingen Marly!"

- Julia Mäntz

"Mijn pony had een klap op haar rug gehad en hier heel erg duidelijk pijn aan. Dierfysiotherapie MARLY kon de volgende dag al langs komen! Het onderzoek was lang en uitgebreid en richtte zich zeker niet alleen op de pijnlijke plek. Na het onderzoek volgde de behandeling. Marly is vriendelijk, staat open voor vragen, werkt rustig en heeft een passie in het opdoen van wetenschappelijke kennis om zo helemaal up to date te blijven. Binnen 1 behandeling was de pijn in de rug helemaal weg en konden we het rijden weer rustig oppakken! Ik raad Marly aan iedereen aan en ik zou bij een volgend probleem zeker Marly weer vragen om te komen. Ga zo door met je mooie bedrijfje Marly, veel succes voor in de toekomst!"

- Fleur Kuijten

"Ik heb Marly leren kennen tijdens de opleiding dierfysiotherapie. Een fysiotherapeut die het vak begrijpt en zich altijd aan het ontwikkelen is. De stap die ze maakt naar dierenfysiotherapeut is op haar lijf geschreven. Ze kan erg goed omgaan met zowel paarden en honden, ze is realistisch en trouw aan haar klanten. Een aanrader voor iedereen die een betrokken, kundige en betrouwbare dierenfysiotherapeut zoekt!!"

- Floor Roelofsen

"Marly gevraagd om onze hond Fox te onderzoeken aangezien hij steeds slechter kan bewegen. Wij wilden graag weten wat de oorzaak hiervan was. Marly heeft hem kundig en met liefde onderzocht het bleek dat zijn rugwervels versleten zijn (ouderdom). Goede tips gekregen om Fox te masseren en daardoor het bewegen te versoepelen. Fox en wij zijn hier blij mee."

- Greet Havekotte

"Mijn paard wordt om de 2 maanden behandeld door Marly. Ze zorgt ervoor dat hij soepel blijft en we zijn probleem gebied goed kunnen blijven monitoren.  Dankzij Marly kunnen we goed blijven presteren op wedstrijden! 
5 sterren dik verdiend!"

- Heleen van de Sande

Dierfysiotherapie Marly

Marly Coppens

Sint Michielsstraat 15
5271 AL Sint-Michielsgesel

+31 6 370 120 17

Betaal gegevens

BTW : NL002219874B06

BANK : NL90 KNAB 0257 7255 39

KVK : 72356030


Lid van volgende organisaties: NVFD - Keurmerk Fysiotherapie - VvAA 
Copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden.